de Boekhorstruiters

Paardensportvereniging

Hano
Paardenpraktijk Ilvy van den Broek
Accountantskantoor v.d.Plas
Linn
Boekhorstruiters
Laros Sportprijzen
Terpstra Optiek
Ruitershop Pas de Deux
logo-deruiter
Heemskerk makelaardij
logo-harryduivenvoorden
Langs Berg en Dal Pannekoeken
Station Drukwerk
Accountantskantoor Warmerdam
logo-vanrijn
Sanidrome Ter Laak
EntreeVert
logo-rendum
GP Verwarming
Sporto Graszoden
logo-bramapoel
Greenhouse vd Berg
logo-vlietvlieland
Kuivenhoven Keukenfabriek
Autoschade van der Mey
TBMA
Autobedrijf Duivenvoorde

Evenementen

Geen evenementen

Het Weer

Facebook 

Mennen

Nederlands kampioen Joey van der HamOok de mensport kan men actief beoefenen bij de Boekhorstruiters. Iedere dinsdagavond van 19.00 u. tot 21.00 u. worden er menlessen gegeven door bevoegde instructeurs. Sinds kort is er in de wintermaanden ook op zaterdagmiddag een les van 14.00u. tot 15.00 u.

Er zijn vele activiteiten voor menners: onderlinge wedstrijden in de vorm van een mini-marathon of een dressuur/ vaardigheidswedstrijd.

RingstekenDaarnaast organiseert de mencommissie in samenwerking met de Oranjevereniging van Noordwijkerhout op Koninginnedag een evenement op het terrein van de Boekhorstruiters en zijn er menners actief bij het ringsteken tijdens de jaarlijkse kermis.

In het kader van de integratie wordt er voor clienten van het Raamwerk jaarlijks de Hafakkerrit gereden, meestal een rit door het dorp en een vaardigheidsparcours in de bak op het Boekhorstterrein.

Ook op landelijk niveau tellen de menners van de Boekhorstruiters mee, al een aantal jaren zijn er menners van onze vereniging geselecteerd voor het Nederlands kampioenschap!

Mennen dressuur